Kirjoitettu 20.11.2017

Varsinais-Suomen piirin syyskokous

Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piirin syyskokous pidettiin Paimiossa 18.11.2017. Puolueen terveiset toi puheenjohtaja Jussi Halla-aho sekä presidenttiehdokas Laura Huhtasaari.
Piirin puheenjohtajaksi 1.1.2018 alkaen valittiin Vilhelm Junnila Naantalista. (Marttilalainen Lauri Heikkilä hoitaa puheenjohtajan tehtäviä kuluvan vuoden loppuun asti.)
Piirihallitukseen valittiin Uudestakaupungista varsinaiseksi jäseneksi Markku Tuominen ja varajäseneksi Matti Arvonen.
Lisätietoja kokouksesta löytyy piirin sivuilta.
Kirjoitettu 4.9.2017

Toimintakertomus 2016

Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry on Perussuomalaiset rp:n sääntöjen mukainen paikallisyhdistys, jonka toiminta-alueena on Uusikaupunki ja Pyhäranta. Yhdistys on Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piiri ry:n jäsenyhdistys.

Yhdistys piti vuonna 2016 sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset. Hallituksen kokouksia pidettiin kolme. Yhdistyksen puheenjohtajana toimi Martti Jokinen.

Uudenkaupungin Perussuomalaiset osallistuivat vuonna 2016 U:gin kevät- ja syysmarkkinoille. Lisäksi järjestettiin telttatapahtumia torilla.

Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry:llä oli edustaja vuoden 2016 piirihallituksessa, Markku Tuominen varsinaisena jäsenenä ja Martti Jokinen varajäsenenä. Samat henkilöt valittiin jatkamaan piirihallitukseen myös vuodelle 2017.

Äänioikeutettuina piirikokousedustajina vuonna 2016 toimivat Martti Jokinen, Iiris Peltomaa ja Markku Tuominen.

Iiris Peltomaa on toiminut valtakunnallisen Perussuomalaiset Naiset ry:n sekä Peruskansan sivistysliitto ry:n (opintokeskus Pekasus) sihteerinä vuonna 2016.

Uudessakaupungissa oli vuonna 2016 Perussuomalaisilla neljä valtuutettua ja Pyhärannassa yksi valtuutettu. Ritva Salminen toimi vuonna 2016 Uudenkaupungin kaupunginhallituksen jäsenenä, ja Iiris Peltomaa toimi Pyhärannan kunnanvaltuuston toisena varapuheenjohtajana. Lisäksi yhdistyksemme jäseniä on ollut myös muissa kunnallisissa luottamustehtävissä.

Ylikunnallisilla luottamuspaikoilla on yhdistyksemme jäseniä toiminut mm. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän hallituksessa, Varsinais-Suomen liiton maakuntavaltuustossa sekä Suomen Kuntaliiton valtuustossa.

Yhdistyksen internet- ja Facebook-sivuilla on tiedotettu ajankohtaisista asioista.

Perussuomalainen-lehteä on jaettu yhdistyksemme toiminta-alueella.

Piirijärjestön työvaliokunta oli nimennyt keskuudestaan jokaiselle paikallisyhdistykselle yhdistyskummin, joka mm. kutsuttiin vierailemaan yhdistyksen kokouksissa. Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry:n yhdistyskummina toimi vuonna 2016 Olli-Pekka Ahokas Vehmaalta.

Yhdistys valitsi syyskokouksessaan Martti Jokisen jatkamaan puheenjohtajana vuonna 2017.

Vuonna 2016 ei pidetty yleisiä vaaleja. Yhdistyksessä aloitettiin valmistautuminen kevään 2017 kuntavaaleihin mm. osallistumalla opintokeskus Pekasuksen järjestämiin vaalikoulutuksiin.

 

Toimintakertomus vahvistettu Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry:n kokouksessa 3.9.2017

Kirjoitettu 13.4.2017

Uudet valtuutetut

Kuntavaalien vahvistetun tuloksen mukaan Perussuomalaisista on valittu valtuustoon Uudessakaupungissa Sami Virtanen ja Esa Aaltonen (varalle Ritva Salminen ja Matti Arvonen) sekä Pyhärannassa Iiris Peltomaa (varalle Juha Hyvärinen).

Kiitos kaikille äänestäjillemme!

Kirjoitettu 28.2.2017

Kuntavaaliehdokkaamme

Uusikaupunki:

Aaltonen Esa, laitosasentaja
Arvonen Matti, konsultti
Hatunen Matti, lasityöntekijä
Ilmanen Juha, eläkeläinen
Jokinen Martti, insinööri, eläkeläinen
Lehtonen Apa, muusikko
Lumijärvi Arto, putkiasentaja
Majander Lasse, IT-tukihenkilö
Pahikka-aho Junnu, remonttimies
Saarela Hannu, valokuvaaja
Saari Jarmo, eläkeläinen
Salminen Ritva, sairaanhoidon opettaja
Salo Ari, autonkuljettaja, eläkeläinen
Tuominen Markku, VTM, yl. edunvalvoja emeritus
Valtanen Jaana, hevostenhoitaja
Virtanen Sami, palomies

Pyhäranta:

Hyvärinen Juha, kirvesmies
Peltomaa Iiris, järjestelmäasiantuntija

Kirjoitettu 1.1.2017

Hyvää uutta vuotta!

Alkanut vuosi tulee olemaan monessa mielessä muistettava. Itsenäinen Suomi täyttää 100 vuotta, ja Uusikaupunki viettää 400-vuotisjuhlaansa.

Tänä vuonna myös valitaan kuntavaaleissa valtuutetut päättämään siitä, miten paikallisia asioita hoidetaan seuraavat neljä vuotta. Yhteisten asioidemme hoitoon voi vaikuttaa äänestämällä vaaleissa 9.4. Vielä tehokkaampi tapa on tulla itse mukaan toimintaan ja asettua ehdokkaaksi.

Kiitokset kaikille kannattajillemme ja yhteistyökumppaneillemme ja menestystä vuodelle 2017!

fireworks-1599815_640

Kirjoitettu 18.12.2016

Yhdistyksen henkilövalinnat vuodelle 2017

Puheenjohtajaksi vuodelle 2017 valittiin Martti Jokinen. Muut hallituksen varsinaiset jäsenet Matti Arvonen, Iiris Peltomaa ja Markku Tuominen, varajäsenet Pentti Simola ja Ritva Salminen.

Piirikokousedustajiksi valittiin Matti Arvonen, Martti Jokinen ja Markku Tuominen. Varaedustajiksi valittiin Ritva Salminen, Sami Virtanen ja Iiris Peltomaa.

Varsinais-Suomen piirin syyskokouksessa valittiin Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry:stä piirihallituksen jäseneksi Markku Tuominen, varalle Martti Jokinen.

Kirjoitettu 11.9.2016

Toimintakertomus 2015

Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry on Perussuomalaiset rp:n sääntöjen mukainen paikallisyhdistys, jonka toiminta-alueena on Uusikaupunki ja Pyhäranta. Yhdistys on Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piiri ry:n jäsenyhdistys.

Yhdistys piti vuonna 2015 sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset. Hallituksen kokouksia pidettiin kolme. Yhdistyksen puheenjohtajana toimi Martti Jokinen.

Uudenkaupungin Perussuomalaiset osallistuivat vuonna 2015 U:gin syysmarkkinoille. Keväällä Perussuomalaiset olivat kahdesti torilla vaalitelttoineen. Paikallisten aktiivien lisäksi tapahtumissa oli mukana Perussuomalaisten kansanedustajia, kansanedustajaehdokkaita sekä muita Perussuomalaisia maakunnastamme. Heinäkuussa yhdistyksellä oli U:gissa teematorilla teltta jossa oli tarjolla poliittista sanomaa, räiskäleitä ja mehua; lisäksi pienimpien torivieraiden mielenkiintoa herätti Matti Arvosen paikalle järjestämä paloauto.

Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry:llä oli edustaja vuoden 2015 piirihallituksessa, Martti Jokinen varsinaisena jäsenenä ja Markku Tuominen varajäsenenä. Piirin syyskokouksessa valittiin yhdistyksestämme piirihallituksen varsinaiseksi jäseneksi vuodelle 2016 Markku Tuominen ja hänen varajäsenekseen Martti Jokinen.

Äänioikeutettuina piirikokousedustajina vuonna 2015 toimivat Martti Jokinen, Iiris Peltomaa, Markku Tuominen ja Ritva Salminen.

Sihteeri Iiris Peltomaa on toiminut valtakunnallisen Perussuomalaiset Naiset ry:n sihteerinä vuoden 2015, sekä Perussuomalaiset rp:n puoluevaltuuston jäsenenä elokuun 2015 puoluekokoukseen asti.

Uudessakaupungissa on Perussuomalaisilla neljä valtuutettua ja Pyhärannassa yksi valtuutettu. Ritva Salminen on vuonna 2015 toiminut Uudenkaupungin kaupunginhallituksen jäsenenä, ja Iiris Peltomaa on toiminut Pyhärannan kunnanvaltuuston toisena varapuheenjohtajana.

Ylikunnallisilla luottamuspaikoilla on yhdistyksemme aktiiveja toiminut mm. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän hallituksessa, Varsinais-Suomen liiton maakuntavaltuustossa sekä Suomen Kuntaliiton valtuustossa.

Huhtikuussa 2015 järjestettiin eduskuntavaalit, ja Perussuomalaiset säilyttivät Varsinais-Suomessa paikkalukunsa eli kolme kansanedustajaa. Kannatusprosentti oli Uudessakaupungissa 22,8% ja Pyhärannassa 26,5%.

Perussuomalainen-lehteä on jaettu yhdistyksemme toiminta-alueella. Lisäksi eduskuntavaalien alla jaettiin ehdokkaiden esitteitä sekä muuta vaalimateriaalia.

Yhdistyksen internet- ja Facebook-sivuilla on tiedotettu ajankohtaisista asioista.

Piirijärjestön työvaliokunta oli nimennyt keskuudestaan jokaiselle paikallisyhdistykselle yhdistyskummin, joka mm. kutsuttiin vierailemaan yhdistyksen kokouksissa. Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry:n yhdistyskummina toimi vuonna 2015 Olli-Pekka Ahokas Vehmaalta.

Yhdistys valitsi syyskokouksessaan Martti Jokisen jatkamaan puheenjohtajana vuonna 2016.

Vuonna 2016 ei pidetä yleisiä vaaleja, mutta yhdistys valmistautuu kevään 2017 kuntavaaleihin.

Kirjoitettu 30.11.2015

Markku Tuominen piirihallitukseen

Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piiri piti syyskokouksensa Somerolla 29.11.2015. Kokous valitsi piirin puheenjohtajan sekä piirihallituksen vuodelle 2016.

Piirin puheenjohtajaksi valittiin kaarinalainen Janne Aso. Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry:stä valittiin piirihallituksen varsinaiseksi jäseneksi Markku Tuominen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Martti Jokinen.

Lisätietoja kokouksen valinnoista löytyy piirin sivuilta.

 

Kirjoitettu 16.11.2015

Syyskokouksen valinnat

Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry:n syyskokous pidettiin Kalannissa 15.11.2015. Kokous valitsi yksimielisesti Martti Jokisen jatkamaan yhdistyksen puheenjohtajana vuonna 2016.

Hallituksen muut varsinaiset jäsenet (varajäsen suluissa):
Matti Arvonen (Veijo Nummi), Iiris Peltomaa (Ritva Salminen) ja Markku Tuominen (Sami Virtanen).

 

Kirjoitettu 14.6.2015

Toimintakertomus 2014

Hyväksytty Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry:n kevätkokouksessa 14.6.2015

Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry on Perussuomalaiset rp:n sääntöjen mukainen paikallisyhdistys, jonka toiminta-alueena on Uusikaupunki ja Pyhäranta. Yhdistys on Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piiri ry:n jäsenyhdistys.

Yhdistys piti vuonna 2014 sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset sekä yhden ylimääräisen kokouksen. Hallituksen kokouksia pidettiin neljä. Yhdistyksen puheenjohtajana toimi Martti Jokinen.

Toukokuussa 2014 siirtyi ajasta iäisyyteen Perussuomalaisten ja sen edeltäjän SMP:n pitkäaikainen aktiivi, Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry:n entinen puheenjohtaja Aarre Lahtonen. Aiemmin keväällä Lahtonen oli nimetty Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry:n kunniapuheenjohtajaksi.

Uudenkaupungin Perussuomalaiset osallistuivat vuonna 2014 kevät- ja syysmarkkinoille, Minifarmi-messuille sekä Merefesteille. Paikallisten aktiivien lisäksi tapahtumissa oli mukana Perussuomalaisten kansanedustajia, eurovaali- ja kansanedustajaehdokkaita sekä muita Perussuomalaisia maakunnastamme.

Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry:llä oli edustaja vuoden 2014 piirihallituksessa, Martti Jokinen varsinaisena jäsenenä ja Matti Arvonen varajäsenenä. Piirin syyskokouksessa valittiin yhdistyksestämme piirihallituksen varsinaiseksi jäseneksi vuodelle 2015 Martti Jokinen ja hänen varajäsenekseen Markku Tuominen.

Äänioikeutettuina piirikokousedustajina vuonna 2014 toimivat Martti Jokinen ja Iiris Peltomaa. Jäsenmäärän kasvun ansiosta Uudenkaupungin Perussuomalaiset saivat valita vuodelle 2015 neljä piirikokousedustajaa, jotka ovat Martti Jokinen, Iiris Peltomaa, Markku Tuominen ja Ritva Salminen.

Sihteeri Iiris Peltomaa on vuonna 2014 toiminut valtakunnallisen Perussuomalaiset Naiset ry:n sihteerinä sekä Perussuomalaiset rp:n puoluevaltuuston jäsenenä.

Uudessakaupungissa on Perussuomalaisten valtuustoryhmässä neljä valtuutettua ja Pyhärannassa yksi valtuutettu. Veijo Nummi on vuonna 2014 toiminut Uudenkaupungin kaupunginhallituksen jäsenenä, ja Iiris Peltomaa on toiminut Pyhärannan kunnanvaltuuston toisena varapuheenjohtajana.

Ylikunnallisilla luottamuspaikoilla on yhdistyksemme aktiiveja toiminut mm. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän hallituksessa ja alueellisen erikoissairaanhoidon johtokunnassa, Varsinais-Suomen liiton maakuntavaltuustossa sekä Suomen Kuntaliiton valtuustossa.

Yhdistyksen internet- ja Facebook-sivuilla on tiedotettu ajankohtaisista asioista.

Perussuomalainen-lehteä on jaettu yhdistyksemme toiminta-alueella.

Piirijärjestön työvaliokunta oli nimennyt keskuudestaan jokaiselle paikallisyhdistykselle yhdistyskummin, joka mm. kutsuttiin vierailemaan paikallisyhdistyksen kevät- ja syyskokouksissa. Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry:n yhdistyskummina toimi vuonna 2014 Olli-Pekka Ahokas Vehmaalta.

Yhdistys valitsi syyskokouksessaan Martti Jokisen jatkamaan puheenjohtajana vuonna 2015.

Vuonna 2015 pidetään eduskuntavaalit, ja yhdistys osallistuu vaalityöhön piirin kanssa yhteistyössä. Eduskuntavaalien jälkeen keskitytään seuraaviin kunnallisvaaleihin valmistautumiseen.

Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry:n hallitus

Kirjoitettu 1.2.2015

Hallitus järjestäytyi

Yhdistyksen hallituksen järjestäytymiskokouksessa 1.2. valittiin vuodelle 2015 varapuheenjohtajaksi Matti Arvonen. Sihteerinä jatkaa Iiris Peltomaa, ja taloudenhoitajaksi valittiin Marja Jokinen.

Kokouksessa myös tarkennettiin toimintasuunnitelmaa mm. vaalivalmistelujen osalta. Lisäksi hyväksyttiin yhdistyksen toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2014 esitettäväksi toiminnantarkastajalle ja edelleen kevätkokoukselle.

Kirjoitettu 17.11.2014

Syyskokouksen päätöksiä

Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry piti sunnuntaina 16.11. syyskokouksensa, jossa käsiteltiin sääntömääräiset asiat.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa myös ensi vuonna Martti Jokinen. Hallituksen muut varsinaiset jäsenet vuonna 2015 ovat Matti Arvonen, Veijo Nummi, Iiris Peltomaa, Pentti Simola ja Markku Tuominen.

Kokous myös vahvisti talousarvion ja toimintasuunnitelman ensi vuodeksi. Toimintasuunnitelmaan luonnollisesti kuuluu eduskuntavaaleihin liittyvä kenttätyö yhteistyössä piirin ja ehdokkaiden kanssa. Osallistumme myös esimerkiksi markkinoille aikaisempien vuosien tapaan.

Piirikokouksissa yhdistystä edustavat ensi vuonna Martti Jokinen, Iiris Peltomaa, Ritva Salminen ja Markku Tuominen. Piirihallituksen jäseneksi puolestaan valittiin Martti Jokinen piirin syyskokouksessa 2.11.

Kirjoitettu 3.11.2014

Valtuustoaloite 2 km etäisyydestä tuulivoimalasta

Liite: STM:n lausunto STM/2593/2013

Me allekirjoittaneet haluamme kaupungin noudattavan tuulivoimakaavoituksessa sosiaali- ja terveysministeriön lausunnossa STM/2593/2013/17.09.2013 koskien Varsinais-Suomen tuulivoimavaihemakuntakaavaa määrittelemää kahden kilometrin suojavyöhykettä lähimmän asutuksen ja tuulivoima-alueen välillä. Yhtenä tärkeimpänä perusteluna on suurten (> 3MW) voimaloiden tuottama matalataajuinen melu, minkä terveysvaikutuksista on vielä erittäin vähän tietoa. Muut tarkemmat perustelut ovat liitteenä olevassa STM:n lasusunnossa. Muutamat kunnat – Pyhäjoki ensimmäisenä – ovat jo tehneet tällaisen päätöksen valtuustoissaan.

Uusikaupunki on toiminut ansiokkaasti kasvihuonepäästöjen vähentämiseksi. Siksi haluamme kaupungin huolehtivan samalla tarmokkuudella myös asukkaidensa terveydestä ja ryhtyvän soveltamaan tätä STM:n ehdotuksessa mainittua kahden kilometrin rajaa.

Kirjoitettu 16.6.2014

Valtuustoaloite valaistuksen uusimisesta

Kaupungin katuvalaistuksen uusimisessa on valittu käyttöön lehtitietojen mukaan monimetallivalaisimet. Monimetallivalaisimet soveltuvat hyvin puistojen, kaupunkikeskusten, torien ja aukioiden valaisemisessa, eli paikkoihin missä luonnollinen valon väri ja värintoistokyky ovat tärkeitä valaistuksen ilmeen ja viihtyvyyden kannalta. Eli niille paikoille mihin niitä on nyt asennettu. Niiden purkausputkissa käytetään kuitenkin myös elohopeaa. Niiden käyttö tievalaistuksessa ei ole erityisen yleistä. Ne ovat myös suurpaineisia, jolloin on olemassa myös räjähdysvaara eli ovat näin myös alttiita ilkivalle.

Uudenkaupungin Perussuomalaisten valtuustoryhmä ehdottaa, että loppujen noin 3000 valaisimen uusimiseksi käynnistetään selvitys siirtymisestä led-valaisimiin mahdollisimman nopeasti. Rahoitus voitaisiin hoitaa esimerkiksi Kuntarahoituksen kautta. Lainan pituus määräytyisi saavutettujen säästöjen mukaan eli maksettaisiin syntyneillä säästöillä.

Perustelemme aloitetta mm. että Uudenkaupungin oman jäähallin valaistuksen vaihto led-valaisimiin osoittaa säästöjä syntyvän. Samalla toteamme, että esimerkiksi Helsinki, Turku ja monet muut kaupungit ovat siirtymässä led-valaistukseen niillä saavutettavien kustannussäästöjen takia. Pienempi kulutus ja siten vihreämpi ympäristö. Led-valaisimet ovat erittäin ilkivaltakestoisia – IK luokka 8-10, kun se perinteisissä on 1-5.  Toisin sanoen led-valaisimien lisääminen olisi HINKUA.

Uudenkaupungin Perussuomalaisten valtuustoryhmän valtuustoaloite
Käsitelty kaupunginvaltuuston kokouksessa 16.6.2014, lähetetty kaupunginhallituksen valmisteltavaksi

Kirjoitettu 26.4.2014

Toimintakertomus 2013

Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry on Perussuomalaiset rp:n sääntöjen mukainen paikallisyhdistys, jonka toiminta-alueena on Uusikaupunki ja Pyhäranta.

Yhdistys on Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piiri ry:n jäsenyhdistys.

Yhdistys piti vuonna 2013 sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset. Hallituksen kokouksia pidettiin neljä. Yhdistyksen puheenjohtajana toimi Veijo Nummi.

Piirijärjestön työvaliokunta oli nimennyt keskuudestaan jokaiselle paikallisyhdistykselle yhdistyskummin, joka mm. kutsuttiin vierailemaan paikallisyhdistyksen kevät- ja syyskokouksissa. Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry:n yhdistyskummina toimi vuonna 2013 Taisto Penttilä Turusta.

Vuoden 2012 kunnallisvaaleissa Perussuomalaiset saivat Uuteenkaupunkiin neljä valtuutettua (ehdokkaita 18) ja Pyhärantaan yhden valtuutetun (ehdokkaita 1). Hyvän vaalimenestyksen ansiosta Perussuomalaiset saivat edustajansa useimpiin lautakuntiin ja muihin luottamuselimiin. Veijo Nummi, joka sai toiseksi eniten ääniä Uudessakaupungissa, on vuonna 2013 toiminut kaupunginhallituksen jäsenenä. Iiris Peltomaa on vuonna 2013 toiminut Pyhärannan kunnanvaltuuston toisena varapuheenjohtajana.

Perussuomalaisten maakunnallinen ja valtakunnallinen menestys toi Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry:n toiminta-alueen edustajille myös ylikunnallisia luottamuspaikkoja; edustajiamme on mm. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän hallituksessa ja alueellisen erikoissairaanhoidon johtokunnassa, Varsinais-Suomen liiton maakuntavaltuustossa sekä Suomen Kuntaliiton valtuustossa.

Uudenkaupungin Perussuomalaiset osallistuivat vuonna 2013 kevät- ja syysmarkkinoille sekä Merefesteille. Paikallisten aktiivien lisäksi tapahtumissa oli mukana Perussuomalaisten kansanedustajia sekä muita aktiivisia Perussuomalaisia maakunnastamme.

Puolueen puheenjohtaja Timo Soini vieraili syysmarkkinoilla saaden suuren kansansuosion ja julkisuuden. Markkinatapahtuman jälkeen pidettiin piirin syyskokous, jonka järjestelyt hoidettiin paikallisyhdistyksen ja piirijärjestön yhteistyönä.

Uudenkaupungin Perussuomalaiset organisoivat keväällä tutustumismatkan eduskuntaan. Matkalla oli mukana Perussuomalaisia koko piirin alueelta. Vieraat otti vastaan kansanedustaja Ritva ”Kike” Elomaa.

Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry:llä oli edustaja vuoden 2013 piirihallituksessa, Veijo Nummi varsinaisena jäsenenä ja Iiris Peltomaa varajäsenenä. Piirin syyskokouksessa valittiin yhdistyksestämme piirihallituksen varsinaiseksi jäseneksi vuodelle 2014 Martti Jokinen ja hänen varajäsenekseen Matti Arvonen.

Joensuun puoluekokouksessa kesällä 2013 Iiris Peltomaa valittiin puoluevaltuuston jäseneksi Varsinais-Suomen piirin esityksestä. Varsinais-Suomen piirillä on puoluevaltuustossa kolme jäsentä sekä piirin puheenjohtaja.

Yhdistyksen internet- ja Facebook-sivuilla on tiedotettu ajankohtaisista asioista.

Perussuomalainen-lehteä on jaettu yhdistyksemme toiminta-alueella.

Yhdistyksen syyskokouksessa Veijo Nummi ilmoitti ettei ole käytettävissä puheenjohtajan tehtävään, mutta on käytettävissä yhdistyksen hallitukseen. Yhdistyksen puheenjohtajaksi vuodelle 2014 valittiin Martti Jokinen.

Vuonna 2014 pidetään eurovaalit, ja yhdistys osallistuu vaalityöhön piirin kanssa yhteistyössä. Eurovaalien jälkeen keskitytään vuoden 2015 eduskuntavaaleihin ja aloitetaan valmistelut vuoden 2016 kunnallisvaaleihin.

Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry:n hallitus

Kirjoitettu 7.4.2014

Aarre Lahtosesta Uudenkaupungin PS:n kunniapuheenjohtaja

Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry:n kevätkokous päätti yksimielisesti kutsua Aarre Lahtosen yhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi tunnustuksena hänen pitkäaikaisesta työstään Perussuomalaisessa puolueessa ja Uudenkaupungin paikallispolitiikassa.

Aarre Lahtonen on vuosia toiminut Uudenkaupungin paikallisyhdistyksen puheenjohtajana. Lisäksi hän on toiminut useissa puolueen luottamustehtävissä, mm. Varsinais-Suomen piirijärjestössä piirisihteerinä yli 10 vuoden ajan. Aarre Lahtonen kuuluu Perussuomalaisen puolueen perustajajäseniin ja on toiminut myös Perussuomalaisten edeltäjän, Suomen Maaseudun Puolueen, aktiivina jo 1970-luvulta lähtien.

Kirjoitettu 21.1.2014

Sivustoamme uudistetaan

Uudenkaupungin Perussuomalaiset uusivat parhaillaan kotisivujaan. Kaikki palaute sivujen kehittämiseksi on tervetullutta.

Kirjoitettu 25.11.2013

Syyskokouksen henkilövalinnat

Uudenkaupungin Perussuomalaiset ry kokoontui 24.11. sääntömääräiseen syyskokoukseensa ja mm. valitsi hallituksen jäsenet vuodelle 2014.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti insinööri, varavaltuutettu Martti Jokinen.

Hallituksen muut varsinaiset jäsenet (varajäsen suluissa):
Matti Arvonen (Toni Artama)
Sanna Janhonen (Merja Saari)
Aarre Lahtonen (Pentti Simola)
Veijo Nummi (Juhani Vesterberg)
Iiris Peltomaa (Ritva Salminen)

Piirikokousedustajiksi vuodelle 2014 valittiin Martti Jokinen (varalla Matti Arvonen) ja Iiris Peltomaa (varalla Ritva Salminen).